Start Partnerská sekce
LOGIN
Partnerská sekce NIBE

Partnerská sekce

Odborné informace, technické podklady a vzdělávání pro profesionály z oboru tepelných čerpadel a mělkých geotermálních systémů najdete na specializované webové stránce
partner.nibe.cz

Partnerská sekce NIBE je určena profesionálům z oboru tepelných čerpadel, jako jsou instalační firmy, servisní technici, projektanti, energetičtí specialisté a další. Registrovaným partnerům poskytujeme přístup k technickým podkladům a odborným informacím pro efektivní a kvalitní spolupráci.

Jste profesionálem z oboru a nemáte přístup do partnerské sekce NIBE? Vyplňte registrační formulář a po schválení vám zašleme přihlašovací údaje.

Registrace do partnerské sekce

Vzdělávání

Vítejte mezi profesionály v oboru tepelných čerpadel.

NIBE disponuje více než 40 lety zkušeností s vývojem, instalací a provozem tepelných čerpadel. Své zkušenosti rádi předáme profesionálům se zájmem o náš obor dostupnou a účinnou formou specializovaných školení nebo zákonných zkoušek profesní kvalifikace.

Zkoušky profesní kvalifikace

V souladu se zákonem č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií (respektive jeho novelou, zákonem č. 103/2015 Sb.), nabízíme zkoušky i přezkoušení kvalifikace Instalatér soustav s tepelnými čerpadly a mělkých geotermálních systémů [kód: 26-074-M].

Podmínky zkoušek a aktuálně vypsané termíny najdete v online přihlášce.

Přihláška ke zkoušce

Specializovaná školení NIBE

Pro odbornou veřejnost pořádáme pravidelná školení zaměřená na seznámení se sortimentem, na návrhy a zásady správné instalace tepelných čerpadel NIBE. Školení probíhá v menších skupinách ve školicí místnosti se showroomem (Dražice 69, Benátky nad Jizerou).

Bližší informace, aktuálně vypsané termíny a možnost přihlášení online:

Přihláška na školení

Školicí místnost a showroom

školicí místnost NIBEZoom image
školicí místnost se showroomem NIBEZoom image
školicí místnost se showroomem NIBEZoom image
školicí místnost NIBEZoom image
školicí místnost se showroomem NIBEZoom image
školicí místnost se showroomem NIBEZoom image